Fosta tenismena Ruxandra Dragomir este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, ea primind 87 de voturi, in timp ce contracandidatul ei, Aurel Muntean, a fost votat de 70 de persoane, la alegerile care au avut loc, luni, la Poiana Brasov, transmite corespondentul NewsIn.

Dupa primul tur, Ruxandra Dragomir a primit 65 de voturi, Aurel Muntean 64, Florin Segarceanu 27, iar un vot a fost anulat. In turul 2, Dragomir a obtinut 87 din cele 157 de voturi si va fi noul presedinte al FRT.

Ea ii va urma la conducere lui Dumitru Haradau, care a fost presedinte interimar in ultimul an, dupa demisia lui Ilie Nastase.
Trei dintre cei sase candidati la presedintie, Dumitru Haradau, George Cosac si Eduard Pana, si-au retras luni candidaturile depuse pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, in cursa ramanand Aurel Muntean, Ruxandra Dragomir si Florin Segarceanu.

Ruxandra Dragomir s-a nascut pe 24 octombrie 1972, in Pitesti. Fosta mare jucatoare are in palmares 4 turnee WTA castigate la simplu si 5 la dublu. Cea mai buna performanta obtinuta la turneele de Mare Slem a fost in 1997, cand a jucat semifinala la Roland Garros.

Cea mai buna clasare a sa in clasamentul mondial este locul 15 WTA, in august 1997. Ruxandra Dragomir a castigat cele mai multe meciuri pentru Romania in Fed Cup, 30, detinand si recordul celor mai multe participari.

Fosta tenismen a candidat la alegerile FRT cu un program care are sloganul "Transparenta in Federatia Romana de Tenis".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.