Penultima etapa a Diviziei B poate fi cheia promovarii pe prima scena. Derby-ul zilei este FC Otopeni - Inter Sibiu.

In timp ce "tricolorii" se pregatesc pentru cel mai important meci al calificarilor pentru Campionatul Mondial din Germania, in fotbalul mic se joaca meciurile decisive pentru accederea pe prima scena. Penultima etapa poate fi cheia promovarii in doua dintre cele trei serii ale Diviziei B. Cum FC Vaslui si-a procurat deja biletele pentru primul esalon, Pandurii Tirgu Jiu si CS Otopeni, secondate de FC Sibiu, in Seria II, si Jiul Petrosani si Gaz Metan Medias, in Seria III, merg cap la cap.

De departe, derby-ul esalonului inferior se disputa la Otopeni, acolo unde ocupantii locului secund, la egalitate de puncte cu Pandurii, ii intilnesc pe sibieni, aflati la doar o lungime distanta. Liderii de la Tirgu Jiu evolueaza in apropiere, pe terenul echipei-satelit a Rapidului, care poate fi intarita cu elevi ai lui Razvan Lucescu, dat fiind faptul ca pe prima scena nu se joaca. In ultima runda, ritmul combativitatii scade, Pandurii evoluind cu Building Vinju Mare, FC Sibiu cu Dacia Mioveni, iar CS Otopeni cu Electromagnetica.

In Seria a III-a, Jiul Petrosani joaca pentru promovare in compania Olimpiei Satu Mare. In cazul unei victorii, petrosanenii iau o optiune semnificativa pentru mentinerea pe prima pozitie, avind in vedere ca in ultima etapa se confrunta cu Unirea Dej, aflata la retrogradare. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabau, Gaz Metan, despartita de lider la golaveraj, isi joaca ultimele sanse impotriva Universitatii Cluj si, in ultima runda, contra Devei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.