Chiar daca a trecut peste suspendarea de sapte luni, dictata impotriva lui pentru consum de cocaina, problemele derivate din aceasta poveste nu s-au terminat pentru Adrian Mutu. In aceste zile, clubul unde este legitimat Mutu, Juventus Torino, se afla intr-un turneu in Japonia. Convocarea la echipa nationala pentru partidele cu Olanda si Armenia l-a scutit pe jucatorul roman de o noua situatie penibila.

In cazul in care nu era chemat sub tricolor, Mutu nu si-ar fi putut insoti colegii in acest turneu, desi s-a bucurat alaturi de ei pentru castigarea campionatului. Motivele sunt simple si ii reamintesc "Briliantului" de cea mai urata perioada din cariera lui. Conform legilor japoneze, o persoana care a fost depistata consumand droguri nu poate patrunde in aceasta tara, Maradona simtind pe propria piele acest lucru la CM din 2002.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.