FC Dinamo va fi transformat in societate pe actiuni, iar postul de presedinte executiv ii va fi incredintat lui Ioan Becali, desi acesta a mai avut o experienta nefericita la Rapid.

SCHIMBARE

Chiar daca actualul director executiv, Cristi Borcea, spunea in urma cu cateva luni ca Ioan Andone va ramane la Dinamo la fel de mult ca si Alex Ferguson la Manchester United, lucrurile s-au schimbat. Tehnicianul a criticat public fiecare vanzare de jucator in strainatate, in ciuda faptului ca de fiecare data a primit un comision de 3%.

DECIZIE

Andone i-a deranjat pe Borcea si pe Netoiu, care au incercat inca dupa infrangerea din Ghencea sa-l inlature pe tehnician. Sosirea lui Ioan Becali ar fi similara cu demiterea lui Ioan Andone, mai ales ca actualul impresar nu ar accepta sa cedeze comision din sumele de transfer. Cel vizat pentru a ocupa postul de antrenor principal la Dinamo este Ioan Ovidiu Sabau, aflat in prezent la Gaz Metan Medias. "Nu as putea sa refuz pe Dinamo. Am petrecut clipe frumoase acolo si nu pot sa uit lucrul asta. Ca jucator, l-am refuzat o data pe Ioan Becali, dar acum cred ca n-as mai face-o", a spus Sabau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.