Presedintele FRF nu agreeaza nici ultimul tatuaj facut de Adrian Mutu si propune saloane de infrumusetare la stadioane pentru a atrage femeile la fotbal.

“Nasul” de la FRF nu agreeaza tatuajele. Dupa ce a primit cadou de ziua ei cardurile lui Mircea Sandu pentru a-si satisface “poftele” la shopping, Raluca Sandu a decis sa-si rasplateasca tatal, renuntand la tatuaje. “I-am facut cadou Ralucai bani pentru a merge la shopping la München de unde si-a luat destule lucruri.

In schimb, ea s-a a decis sa-si scoata tatuajele pentru ca nu-mi plac mie”, a spus seful FRF, Mircea Sandu. Chiar daca nu agreeaza noul tatuaj al Briliantului, Sandu spune ca alegerea apartine fotbalistului: “Stiu ca si-a scris 'sunt un om din mijlocul vostru, dar nu al vostru'.

A scris ce a simtit, nu stiu exact la ce se refera, dar banuiesc. O sa-i spun numai lui ce cred pentru ca nu vreau sa gresesc. De tatuaj, treaba lui, daca ii place sotiei...”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.