Formatiile britanice au cheltuit in perioada de transferuri intre 160 si 170 de milioane de lire sterline, adica intre 175 si 188 de milioane de euro, potrivit presei engleze, informeaza NewsIn

Echipele din Premier League au cheltuit anul trecut 150 de milioane de lire sterline, care in prezent ar insemna 225 de milioane de euro. Prima liga engleza este campionatul european in care s-au cheltuit cele mai mari sume pentru transferuri, iar pe locul secund este Primera Division, cu 55 de milioane de euro, urmat de Serie A (33 de milioane) si Bundesliga (22 de milioane).

Manchester City a oferit cele mai mari sume pe fotbalisti, in total 54 de milioane de euro, iar Tottenham a cheltuit 50,5 milioane de euro.

"Cu exceptia lui Manchester City si Tottenham, majoritatea a vandut in loc sa cumpere jucatori", a afirmat responsabilul companiei care a facut raportul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.