Transferul fundasilor Lucian Goian si Silviu Izvoranu la Terek Groznii nu s-a mai perfectat, cauza fiind neintelegerea aparuta intre cele doua cluburi in privinta modalitatii de plata, fotbalistii urmand sa astepte in Antalya delegatia dinamovista care va ajunge miercuri in Turcia
"A picat transferul nostru la Terek. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu iti poti da seama de niste jucatori dupa doar doua antrenamente. Ne-am pregatit bine cat am stat aici, dar nu a fost sa fie. S-a intamplat ceva intre cluburi, pentru ca la noi, jucatorii, nu ar fi fost probleme sa ne intelegem. Am plecat deja din cantonamentul lui Terek, suntem la un alt hotel acum, ii asteptam aici pe cei de la Dinamo. Ramanem in Stefan cel Mare, deocamdata", a spus marti, pentru NewsIn, Lucian Goian.

Gruparea Terek Groznai a facut o oferta clubului Dinamo pentru fundasii Lucian Goian si Silviu Izvoranu, iar cei doi s-au aflat trei zile in cantonamentul formatiei cecene, Izvoranu evoluand luni o repriza in amicalul contra lui Zorya Lugansk din Ucraina, iar Goian nu a jucat deloc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.