Fotbalistul dat afara de la Unirea Urziceni a semnat ieri un contract cu gruparea campioana, dupa ce a mai fost in discutii cu FC Timisoara.

Bogdan Mara nu a stat decat patru zile fara serviciu. Dupa ce i-a fost reziliat contractul cu Unirea Urziceni, atacantul a sosit vineri in tara, iar ieri a devenit jucatorul lui CFR Cluj.

"Noua ne plac jucatorii liberi de contract. Mara se pliaza pe stilul CFR-ului, este un jucator foarte bun, care ne poate ajuta sa cucerim titlul. Mara va semna azi (n.r. - ieri) pe trei ani si va fi prezentat oficial miercuri. Lista de transferuri nu este inchisa, e posibil sa mai vina un jucator", a anuntat, ieri, Iuliu Muresan, presedintele campioanei. Fotbalistul, care a fost dorit si la FC Timisoara, insa doar de patronul Marian Iancu, nu si de antrenorul Gabi Balint, era incantat.

"Am ales CFR-ul pentru ca vreau sa joc in Liga Campionilor! Pana la urma, sutul dat in fund de Urziceni este un pas inainte pentru mine! Sper sa imi castig un loc de titular! Stiu ca e cam aglomerat, dar merg sa ma bat! Banii nu au contat pentru mine, am refuzat oferte mai importante pentru a evolua la Cluj! Vreau titlul cu CFR-ul!", a spus Bogdan Mara, jucator care va primi acelasi salariu ca si la Urziceni, 200.000 de euro pe an, plus o prima de instalare de 150.000 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.