Marian Rada si Nae Manea vorbesc in cor despre problemele de la Rapid, ultimul excluzand salvarea clubului prin emiterea unor obligatiuni catre suporteri. Rica face haz de necaz.

Situatia critica in care se zbate Rapidul de cateva luni i-a determinat pe oficialii alb-visiniilor sa ia in calcul despartirea de “vedetele” echipei.

Desi clubul se confrunta cu probleme financiare mari, giulestenii nu sunt dispusi sa se desparta insa de jucatori pentru sume modeste. “Costin Lazar nu pleaca, a avut o oferta care nu ne-a convenit.

Cei care il vor incearca sa profite de pe urma debandadei financiare in care ne aflam si vin cu sume derizorii. Am avut o oferta de doua milioane de euro, dar am refuzat, pentru ca Lazar merita mai mult. Lazar nu va pleca in nici un caz la Timisoara”, a declarat directorul tehnic al clubului Rapid, Nicolae Manea.

Amenintati cu neacordarea licentei pentru sezonul viitor si implicit cu retrogradarea, rapidistii inca viseaza la o “impacare” a celor doi oameni de afaceri, George Copos si Fathi Taher.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.