Selectionerul a fost improprietarit cu 10 hectare in apropiere de centura Craiovei, desi antrenorul nationalei ar fi avut drept de posesie pe un teren cu o valoare mult mai mica.

Fostul prefect de Dolj Silviu Dumitru este acuzat ca a distrus cu buna stiinta, alaturi de oameni din subordine, Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola Simnic.

Mai mult, prefectul a hotarat ca din suprafetele respectivei statiuni agricole, aflate in vecinatatea Craiovei, sa alimenteze si comisiile locale de fond funciar din Vela, Izvoare, Seaca de Padure si Piscu Vechi, aflate la distante de zeci de kilometri de capitala Olteniei.

Curios este ca pe lista celor care urmau sa primeasca pamant in zona centurii de nord a Craiovei se afla si selectionerul reprezentativei de fotbal, Victor Piturca. Astfel, printr-o hotarare semnata de prefectul Silviu Dumitru , s-a aprobat si s-a dispus trecerea a 10 hectare de teren agricol de la Statiunea Agricola Simnic din domeniul public in domeniul privat al comunei Vela.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.