Mijlocasul formatiei Maritzburg United, Lucky Maselesele, a fost suspendat de catre Liga de Fotbal dupa ce a fost depistat ca a consumat cocaina, in urma unui control antodoping efectuat de club.
Testul a avut loc la 12 noiembrie 2008, iar managerul echipei, Quintin Jettoo, a confirmat ca jucatorul va fi audiat de o comisie disciplinara, desi nu s-a decis o data. "Lucky a fost suspendat dupa ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping. Noi nu vom lua inca o decizie in acest caz, pentru ca trebuie sa aflam ce s-a intamplat", a spus Jettoo.

Tehnicianul Gordan Igesund a spus ca Lucky Maselesele nu este singurul jucator din Africa de Sud care a consumat cocaina. "Drogurile in sport sunt o problema pentru ca jucatorii castiga multi bani si multi dintre ei fac gresesi. Sigur nu este un incident izolat, chiar si in Africa de Sud. Am fost la mai multe cluburi in care am gasit astfel de fotbalisti. Ei pot fi opriti numai daca sunt educati bine de cand sunt tineri", a explicat acesta si a adaugat ca jucatorul nu a avut probleme de comportament la club.

Luna trecuta, internationalul Jonas Oketola a fost suspendat pentru doi ani dupa ce a fost depistat ca a consumat substante pentru imbunatatirea performantelor fizice, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.