Tenismenul Victor Hanescu a avansat 3 pozitii in clasamentul ATP, pana pe locul 41, cu 1.566 de puncte si ramane singurul roman din top 100 mondial..
Liderul clasamentului ATP este spaniolul Rafael Nadal, cu 14.260 de puncte, in timp ce pe locul 2 este Roger Federer, cu 11.000 de puncte, iar pe trei se afla Novak Djokovic, cu 9.010 de puncte, potrivit NewsIn.

Cea mai importanta schimbare din top 10 il are in centrul atentie pe Fernando Verdasco, cel care a disputat semifinala de peste cinci ore cu Nadal la Australian Open, acesta ocupand in aceasta saptamana locul 9, cu sase pozitii mai sus fata de ierarhia precedenta.

In aceasta saptamana au loc turneele de la Vina del Mar, Zagreb si Johannesburg. Victor Crivoi este prezent pe tabloul principal al competitiei din Africa de Sud, in timp ce Victor Hanescu va juca in Croatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.