Plecat in 2006 de la Rapid la Auxerre pentru 3,3 milioane de euro, Daniel Nicolae a debutat fulminant pentru echipa franceza, dar acum trece printr-un adevarat cosmar.
Sezonul 2006/2007 a fost excelent – opt goluri pentru Auxerre la prima prezenta in campionatul francez nu a fost deloc rau pentru un debutant. 2007/2008 a fost insa fantastic! 11 goluri numai in campionat, golgheterul echipei, plus o multime de oferte de transfer de la alte grupari. Dar, din pacate, totul s-a rupt pe 30 martie 2008, in a 31-a etapa a campionatului, dupa ce Daniel Niculae a marcat un gol in partida Lille-Auxerre (0-2).

Acum, dupa mai bine de zece luni de la acea data, Daniel Niculae continua sa traiasca un adevarat cosmar la echipa lui de club, Auxerre. De atunci, atacantul ex-rapidist nu a mai marcat vreun gol intr-o partida oficiala, desi a fost introdus meci de meci in prima echipa – cu exceptia unei perioade in care a fost accidentat – si a primit o sumedenie de ocazii pentru a-si demonstra valoarea. si numarul meciurilor in care nu a marcat se apropie de 40!!! 22 de etape din actualul sezon din Premiere Division, sapte din precedentul campionat, un meci din Cupa Frantei, 22 de meciuri din Cupa Ligii, plus cele in care a jucat la echipa nationala la turneul final al Campionatului European, acolo unde si selectionerul Victor Piturca i-a acordat credit...


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.