Antrenorul formatiei FC Timisoara, Gabi Balint a declarat, duminica, agentiei NewsIn, ca nu are nevoie de serviciile mijlocasului Bogdan Mara, deoarece jucatorul, desi are o mare experienta si valoare, nu il poate ajuta la castigarea campionatului.

"E un jucator bun, are calitati, e profesionist, dar echipa este deja formata si nu ma poate ajuta in indeplinirea obiectivului. Avem si lider de vestiar, deci nici aici nu ne poate ajuta. M-a intrebat Marian Iancu daca avem nevoie de Mara si i-am zis ca nu. Am cel putin cinci jucatori care sunt pe postul lui, Abiodun, Stancu, Vrsic, Goga si Artiom Karamian", a spus Balint.

Unirea Urziceni a anuntat in aceasta saptamana rezilierea contractului cu mijlocasului Bogdan Mara, a carui intelegere cu gruparea ialomiteana expira in iarna lui 2009. Mijlocasul fusese anuntat de conducere la inceputul pregatirilor pentru retur ca este liber sa-si caute alta echipa din cauza salariului apreciat ca fiind prea mare, aproape 160.000 de euro anual, mult peste media salariala a colegilor sai, care se situeaza la 50-60.000 de euro pe sezon.

Tehnicianul s-a referit si la prestatia celor doua achizitii, Amuneke si Curtean, in amicalul de sambata cu FC Bihor: "Meciul care l-am jucat nu a fost concludent. I-am si incarcat cu doua antrenamente foarte grele si au acuzat o stare de oboseala, dar si terenul de joc a fost destul de moale. Am nevoie sa ma edific de ei cu adevarat in cantonamentul din Spania. Pe Curtean il stiu pentru ca l-am vazut in tur, iar pe Amuneke vreau sa-l vad cat de bine a venit pregatit din Suedia. O sa vorbesc cu medicul echipei si el imi va spune exact starea lor fizica, si atunci voi sti cum se vor pregati ei in Spania".

FC Timisoara a invins, sambata, scor 2-1, divizionara secunda FC Bihor Oradea, intr-un amical disputat pe terenul 2 din cadrul Complexului Sportiv Dan Paltinisanu, meci in care tehnicianul Gabi Balint s-a declarat nemultumit de atitudinea elevilor sai in prima repriza, deoarece acestia si-au subestimat adversarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.