Atacantul lui Inter, Adriano, a declarat ca are o relatie foarte buna cu tehnicianul portuguez Jose Mourinho, despre care spune ca l-a ajutat sa treaca peste problemele pe care le-a avut in trecut, si pe care il considera mai versat decat pe fostul sau antrenor, Roberto Mancini, informeaza AFP.

"Nu m-am certat niciodata cu Mister. Dimpotriva, vorbim foarte mult, iar eu imi recunosc intotdeauna greselile. Mourinho a inteles perfect situatia mea si mi-a salvat cariera. Ne intelegem foarte bine pentru ca este un foarte bun antrenor care stie sa-si trateze toti jucatorii in mod egal. Pe buna dreptate i se spune the Special One", a afirmat jucatorul sud-americam in varsta de 26 de ani, potrivit NewsIn.

Adriano a vorbit si despre obiectivele pe care si le-a propus sa le indeplineasca la gruparea milaneza, si a comentat si unele incidente cu care s-a confruntat in viata sa extrasportiva: "Pentru mine, Inter este cea mai buna echipa. Iubesc clubul si imi doresc sa marchez cat mai multe goluri aici. In ultima vreme s-a vorbit prea mult despre mine si, in mod cert, s-a exagerat. Am 26 de ani si recunosc ca imi place sa ma si distrez, dar nu este nici pe departe adevarat ca am venit beat la antrenament. Nu sunt un betiv. Doar jumatate din ceea ce s-a scris s-a petrecut si in realitate".

In final, atancantul brazilian a facut o comparatie intre Jose Mourinho si fostul tehnician al lui Inter, Roberto Mancini: "Mancini e un mare antrenor, insa Mourinho este mai versat. Sunt sigur ca ne va ajuta sa castigam campionatul si Liga Campionilor".

In urma cu cateva luni, presa din Peninsula a scris ca Adriano va fi pus pe lista de transferuri deoarece s-a prezentat in stare de ebrietate la un antrenament. Fotbalistul a fost trimis ulterior in Brazilia pentru a se trata la o clinica din Rio de Janeiro. In prezent, acesta este din nou titular in atacul nerazzurrilor, iar in etapa precedenta a marcat golul victoriei in meciul cu Torino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.