Betis Sevilla l-a cumparat de la divizionara secunda Real Zaragoza pe internationalul brazilian Ricardo Oliveira, care a semnat cu fostul sau club un contract valabil pana in 2013, informeaza editia de duminica a cotidianului Marca.

Gruparea andaluza a platit in schimbul jucatorului in varsta de 28 de ani aproximativ 9 milioane de euro, suma in care au fost incluse mai multe comisioane. Oliveira, care a mai fost legitimat la Betis timp de doua sezoane, intre 2004 si 2006, a semnat cu noua sa formatie un angajament valabil pe patru ani si jumatate, arata NewsIn.

Atacantul brazilian a debutat in fotbalul profesionist la Portuguesa, in tara natala, iar apoi a mai trecut pe la Santos, Valencia, AC Milan si Sao Paolo. Din 2007, acesta a evoluat pentru Real Zaragoza, care initial l-a imprumutat de la AC Milan, iar un an mai tarziu l-a achizitionat definitiv pentru 10 milioane de euro. De serviciile lui Oliveira s-au mai interesat formatii precum Olympique Lyon, Atletico Madrid sau Tottenham Hotspur.

Betis se afla pe locul 16 in Primera Division, unde a acumulat 21 de puncte in 20 de etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.