Arena "Maurice Richard" din Montreal va gazdui, vineri seara, o atractiva gala de box profesionist, in cadrul careia Lucian Bute va boxa cu americanul Jose Spearman pentru titlul NABA al categoriei supermijlocie, informeaza clubul canadian InterBox. Astfel, Bute (25 ani) va avea sansa sa-si apere centura nord-americana in fata lui Spearman (35 ani), adversarul desemnat initial de NABA pentru gala de la Galati, dar care nu a mai ajuns in Romania din cauza unor probleme juridice din SUA, care nu i-au permis sa traverseze Oceanul.

Conform organizatorilor, cea de-a 13-a intalnire profesionista a lui Bute, programata sa se dispute pe durata a 12 runde, este asteptata cu mare interes in Canada, reprezentantul nostru fiind cotat cu sanse reale de a aspira in curand la titlul mondial WBA sau WBC. In cadrul aceleiasi gale, Adrian Diaconu (26 ani, 17 victorii din tot atatea meciuri) va incrucisa manusile cu Conal MacPhee pentru titlul vacant de campion al Canadei la categoria grea-usoara, in vreme ce Ion "Jo Jo Dan" Ionut il va avea ca adversar pe canadianul Amadou Diallo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.