"Nu mai stau la Rapid indiferent ce s-ar intimpla. Chiar daca se schimba conducerea si antrenorul, tot plec de-aici", s-a destainuit de curind Ema Dolha unor apropiati. El se afla la finalul celui mai slab sezon din cariera. A inceput ca titular indiscutabil, apoi a ajuns rezerva sau chiar al treilea portar din lot. Dupa ce transferul lui Danut Coman s-a dovedit o reusita, nici conducatorii giulesteni nu s-ar impotrivi despartirii de goalkeeperul in virsta de 25 de ani. Surse autorizate sustin ca Dolha ar putea ajunge la o echipa din Rusia.

Palmaresul lui Dolha la Rapid
Campion in 2002-2003
Cupa Romaniei in 2001-2002
Supercupa Romaniei in 2002 si 2003

Ultimul sezon in Giulesti
14 meciuri / 16 goluri primite
de 12 ori rezerva
de 3 ori nu a fost inclus in lot

Copos catre Razvan: "Ramii daca intri in UEFA"

Luni seara, George Copos a cinat pe terasa restaurantului de la Crowne Plaza alaturi de Dinu Gheorghe, Mircea si Razvan Lucescu. Vicepremierul, care a plecat ieri in Japonia, le-a spus celorlalti ca, atunci cind va reveni din Asia, trebuie sa discute lista jucatorilor ce vor fi adusi la echipa in vara. Patronul Rapidului i-a dat de inteles lui Razvan ca va confirmat in postul de antrenor pentru sezonul urmator daca giulestenii vor merge in Cupa UEFA de pe locul 3, desi obiectivul era campionatul, Cupa sau pozitia secunda in clasament.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.