Lupta dintre Steaua si Dinamo se va lamuri la finele saptamanii viitoare. In timp ce conducatorii din Stefan cel Mare tac, Gigi Becali isi dezvaluie planurile in gura mare

In ultima etapa se joaca meciurile Steaua - Poli Timisoara si FC Arges - Dinamo, adversarele rivalelor la titlul devenind momentan cele mai mediatizate echipe ale tarii.

FRICA

"Voi oferi multi bani celor de la FC Arges ca sa incurce pe Dinamo si nu o sa joace oamenii lui Netoiu", a declarat luni seara patronul Stelei, Gigi Becali, in cadrul emisiunii Fanatik. El si-a facut publica de mai multe ori intentia de a motiva financiar echipa lui Sorin Cartu, lasand clar de inteles ca se teme de intalnirea cu prietenul sau, Cosmin Olaroiu, si incercand astfel sa se asigure ca Steaua va iesi campioana chiar daca nu va castiga intalnirea cu banatenii. Relatiile dintre Becali si tehnicianul timisorenilor nu par a mai fi deloc stranse.

REACTII

In ultimele zile, se vorbeste ca suma de la care Becali va incepe "negocierile" pentru corectitudine cu FC Arges este de 200.000 de euro. Dinspre Stefan cel Mare e inca liniste, liderii "cainilor" preferand deocamdata sa adopte tactica dezinteresului, manifestand, mai ales prin vocea directorului executiv, Cristian Borcea, si o inselatoare resemnare. "Nu vom accepta bani de la alte formatii pentru ca avem si noi un blazon. Poli nu e doar o simpla echipa de provincie. Ea se doreste o forta a fotbalului romanesc", a reactionat Olaroiu.

CARTU ACUZA PRESA

Antrenorul Sorin Cartu e surprins ca echipa sa e considerata victima sigura. Pentru a indeparta orice speculatii, Cartu va trimite pe teren, la meciul cu Dinamo, numai jucatori pitesteni, lasandu-i pe banca sau chiar in tribune pe Preda, Sava, Dobre si Vrajitoarea, jucatori care apartin lui Gigi Netoiu. "Se arunca in noi cu noroi degeaba. Principala vina o au unele ziare si unii jurnalisti. Dupa meciul cu Rapid, cand s-au convins ca s-a jucat corect, respectivii nu au mai tratat cu atat de mare interes subiectul. Daca despre blat au citit 5.000 de oameni, iar despre faptul ca meciul a fost corect au citit doar 1.000 de insi? Asta inseamna ca 4.000 de romani au ramas cu impresia ca FC Arges este o echipa necinstita", a spus Cartu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.