Ieri dimineata, secretarul general al FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat ca obiectivul delegatiei Romaniei la intrecerile Campionatului European de la Debrecen, care vor debuta pe data de 2 iunie, este castigarea a cel putin cinci medalii. "Competitia s-a schimbat, in sensul ca nu vor mai fi concursuri pe echipe, ci doar la individual compus si finalele pe aparate. Asta va da posibilitatea fiecarei tari sa alinieze cei mai buni specialisti pe aparate", a adaugat Stoica, care va fi prezent la turneul final continental din Ungaria in calitate de delegat al comisiei tehnice din cadrul FIG.

In alta ordine de idei, lotul tricolor feminin, format din Catalina Ponor, Daniela Sofronie si Floarea Leonida, a plecat cu un microbuz, ieri dimineata, de la Deva, in vreme ce echipa masculina coordonata de Dan Grecu a plecat cu avionul pana la Oradea, urmand sa-si continue drumul spre Debrecen cu un autocar. Totodata, Stoica a mai spus ca daca in competitia feminina vom avea doar trei reprezentante, in schimb, in concursul masculin, Romania va prezenta un sextet format din Marian Dragulescu, Alin Jivan, Ilie Popescu, Razvan Selariu, Ioan Suciu si Marius Urzica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.