Dupa ce a acuzat arbitrii care i-au fost impotriva in campionatul din Turcia, acum tehnicianul roman a ajuns la limita rabdarii si in Ucraina. Exasperarea la care a ajuns l-ar putea face chiar sa plece de la sahtior! Meciul de Cupa dintre sahtior si Dinamo Kiev l-a avut in prim-plan pe arbitrul norvegian Terje Hauge.

Acesta a acordat un penalty pentru Dinamo Kiev, la un presupus fault al lui Timosciuk la Verpakovskis, lovitura de pedeapsa fiind transformata de brazilianul Rincon (11). Apoi, in minutul 20, norvegianul l-a trimis la vestiare pe Marica pentru lovirea fundasului Rodolfo. "Or, trebuia sa-i elimine sau sa le acorde cartonas galben amandurora", a tunat "Luce" (foto). "Daca arbitrul era ucrainean, cariera lui s-ar fi incheiat dupa greselile comise duminica. Am mai spus si o repet: a fost o greseala sa fie invitat un arbitru strain. Acestia simt ca ar trebui sa rasplateasca in- tr-un fel aceasta invitatie", a spus tehnicianul roman, care s-a referit si la prestatia slaba a "centralului" nordic de la meciul Steaua - Rapid: "La fel ca la remiza din Ghencea, a stricat jocul. Atunci, norvegianul nu a dat penalty pentru giulesteni, nu i-a dat rosu unui stelist care l-a lovit pe Maldarasanu si s-a distrat inainte si dupa meci".

Sahtior are ocazia sa-si ia revansa in fata lui Dinamo Kiev in campionat, unde conduce cu 4 puncte avans inaintea ultimelor doua etape, ultima runda programand derby-ul direct, la 19 iunie, la Donetk. "Nu e nici o revansa, pentru ca eu consider ca sahtior a castigat Cupa. Am jucat mai bine, dar n-am fost lasati. si la meciul din campionat vor fi adusi straini. Daca vor face aceleasi lucruri murdare, ma voi duce la presedintele clubului, ii voi multumi pentru ce a facut pentru mine, apoi voi pleca".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.