Dupa un tur de campionat dezamagitor, "Poli" AEK Timisoara a reusit sa aiba parte de o despartire fericita de suporterii de pe Bega inaintea Sarbatorilor de Iarna.

PERICOL.

La ultima reprezentatie pe teren propriu, trupa lui Anton Dobos nu a avut deloc o misiune usoara, Sportul dovedind si in Banat ca este cea mai imprevizibila echipa din Divizia A. Drept dovada in acest sens sta ocazia imensa irosita de Gigel Bucur in minutul 17. Vedeta "studentilor" a scapat singur cu Catalin Grigore, dar a trimis pe langa poarta. Constienti ca nimeni nu-i va ierta daca vor incheia turul pe ultimul loc, timisorenii au apasat serios pedala dupa pauza. Rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel ca Banel Nicolita si Mircea Oprea au reusit sa isi treaca numele pe tabela de marcaj.

SCHIMBARE.

Cele doua goluri au scos pana la primavara pe Timisoara din zona retrogradarii. Victoria banatenilor a produs schimbari mari in subsolul clasamentului. Daca altadata triumfa prin Europa, Universitatea Craiova traieste acum o rusine fara margini, ocupand ultima pozitie in ierarhia Diviziei A.

IN AMINTIRE

Inainte de inceperea partidei s-a tinut un minut de reculegere in memoria primelor victime de la Timisoara, din data 15 decembrie 1989. Spectatorii timisoreni au afisat trei bannere cu mesajele: "Remember Decembrie 1989 Timisoara", "Morti pentru un ideal de noi toti dorit real" si "Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!". Dupa joc, antrenorul Dan Petrescu s-a aratat dezamagit de elevii sai. "Echipa mea a aratat alta fata decat in meciurile cu Rapid si cu FC National. Ratarile sunt insa o boala grea la Sportul."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.