Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, a declarat luni, dupa sedinta tinuta la Pro Rapid, ca oficialii clubului au facut un imprumut de 500.000 de euro pentru a plati datoriile catre echipa.

"Tema principala a discutiilor a fost situatia financiara de la club. Am reusit sa deblocam activitatea echipei printr-un imprumut de 500.000 de euro, bani cu care vom plati o parte din restantele jucatorilor si antrenorilor", a declarat Constantin Toma, dupa sedinta CA a clubului, precizand ca banii vor fi virati cel tarziu marti.
Presedintele rapidist le-a multumit lui Copos si Taher "pentru ca au reusit sa se intalneasca in week-end si sa contribuie cu bani".

Toma a mai precizat ca oficialii clubului au mai multe proiecte pentru iesirea din criza si a anuntat ca Rapidul va angaja o companie de consultanta pentru a avea in viitor stabilitate financiara.
Totodata, Toma a anuntat ca Grigore Sichitiu si-a incheiat interimatul si a devenit efectiv director general al clubului.

La randul sau, noul director general, Grigore Sichitiu, a anuntat ca incepand de luni Consiliul de Administratie al clubului are libertate totala. "Cautam sponsori care sa vina in jurul echipei, astfel incat sa nu mai depindem de ajutorul patronilor. Noi, Consiliul de Administratie, vom stabili de acum toata strategia manageriala si nu mai ne trebuie acordul vreunui actionar", a declarat Sichitiu.

Directorul general a reiterat ca sunt oferte pentru jucatorii Rapidului, insa si-a marturisit speranta ca giulestenii nu vor fi nevoiti sa vanda fotbalisti importanti. Sichitiu a mai precizat ca nu a existat in aceasta iarna nicio oferta din partea rivalelor pentru vreun fotbalist al Rapidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.