Managerul general al Universitatii Craiova Ilie Balaci considera exagerata suma de 6 milioane de euro, pe care Steaua a anuntat ca o va primi pentru transferul capitanului echipei la Al Hilal, precizand, totodata, ca daca aceasta ar fi fost reala ar fi fugit "Gigi cu Radoi in spate pana la Riyadh", transmite Mediafax.

"Daca era vorba de 6 milioane, fugea Gigi (n.r. - Gigi Becali, patronul Stelei) cu Radoi in spate pana la Riyadh. Erau acolo deja acum. Hai s-o lasam asa, nu are sens. Fiecare crede ce vrea", a spus Balaci la televiziunea Sport.ro.

Oficialul oltean sustine ca salariul fundasului Mirel Radoi la Al Hilal nu poate fi de 1,2 milioane de euro anual.

"Hai sa nu vorbim despre bani, ca mi-am mai spus parerea si imi vine sa rad. Nu vreau sa spun nimic, dar intreb si eu, se duce cumva la Barcelona? Sa fim seriosi si s-o lasam balta. Am senzatia ca se vorbeste din carti", a explicat managerul general al gruparii din Craiova, care a fost antrenor trei ani la Al Hilal.

De asemenea, Balaci a lasat sa se inteleaga ca nici Cosmin Olaroiu nu castiga sume de ordinul milioanelor de euro ca antrenor la Al Hilal. El a adaugat ca transferul lui Radoi a fost realizat din dorinta seicilor si nu a fost realizat de Olaroiu. "Nici prin cap nu-mi trece sa cred ca un antrenor poate decide inaintea seicilor. Hai, lasati-ma!", a mai spus Balaci.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.