Antrenorul Ladislau Boloni a reusit, alaturi de echipa sa, Rennes, calificarea in Cupa UEFA, performanta pe care multi nu o credeau posibila la inceputul sezonului. Tehnicianul roman a precizat ca dupa OSC Lille, Rennes este una din marile surprize ale campionatului Frantei, prin faptul ca a reusit sa incheie sezonul pe locul patru si sa obtina, in premiera, intr-o cupa europeana.

"Dupa Lille, care a terminat pe locul doi, cred ca Rennes este a doua mare surpriza a acestui campionat, prin faptul ca a reusit sa incheie sezonul in primele patru echipe. Per total, cred ca am fost mai inteligenti decat altii. Sunt mandru si multumit de ceea ce am realizat. Filosofia mea de viata este aceea de a le oferi ceva celorlalti, iar echipa mea a reusit sa faca acest lucru pentru suporteri, care, cel putin la ultimele trei meciuri, au fost fantastici", a spus Boloni.

Rennes va evolua in sezonul viitor in Cupa UEFA, dupa ce a ocupat locul 4 la finalul actualei editii a campionatului Frantei, in ciuda infrangerii suferite, sambata, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Paris Saint-Germain. "Infrangerea din meciul cu Paris Saint-Germain este un semnal ca trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Anul viitor vom avea nevoie de o echipa mai solida si de jucatori cu experienta. Va trebui sa ne intarim, iar eu stiu deja exact ce ne lipseste pentru a forma o echipa si mai competitiva. Nu stiu ce se va intampla in viitor, ci doar ca mai am doi ani de contract cu Rennes si ca ma simt bine aici", a subliniat tehnicianul roman.

La conferinta de presa de la finalul partidei cu Paris Saint-Germain, Ladislau Boloni a aparut extrem de emotionat, el reusind cu greu sa raspunda intrebarilor ce i-au fost adresate de jurnalisti. Site-ul oficial al clubului Rennes, staderennais.com, a calificat drept istorica performanta obtinuta de formatia franceza, pregatita de Boloni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.