ROMANUL A DEBUTAT IERI LA JUVENTUS

Adrian Mutu a jucat ieri pentru prima data in tricoul lui Juventus, revenind dupa suspendarea de sapte luni, dictata pentru consum de droguri.

Asa cum promisese inca de saptamana trecuta, antrenorul Fabio Capello l-a trimis in teren pe roman in repriza a doua a meciului cu Cagliari (scor 4-2), din ultima etapa a campionatului italian de fotbal, Mutu a fost aruncat in lupta in minutul 56 al partidei, el luandu-i locul suedezului Zlatan Ibrahimovic, si a avut o buna ocazie de gol in finalul jocului. Astfel, fotbalistul roman a putut sa isi treaca in palmares titlul de campion al Italiei, desi nu a jucat decat 34 de minute pentru bianconeri.

Acest titlu pare destul de ciudat, avand in vedere ca, in acest sezon, Adrian Mutu nu a evoluat decat in sase partide - trei pentru nationala, doua pentru Chelsea si una pentru Juventus! Dupa jumatatea de ora jucata in meciul de sarbatoare pentru echipa sa - Juventus era deja campioana, iar suporterii au venit la stadion pentru a sarbatori cel de-al 28-lea titlu - suporterii tricolorilor asteapta si revenirea lui Mutu la Nationala, in meciul capital de la Rotterdam, de saptamana viitoare.

Intr-un alt joc din ultima etapa din Serie A, Roma a remizat acasa, 0-0 cu Chievo, insa Cristian Chivu nu a jucat.

ASIGURARI PENTRU LA ANUL

Sambata, la conferinta de presa de dinaintea jocului cu Cagliari, antrenorul Fabio Capello a lasat sa se inteleaga ca Adrian Mutu face parte din planurile sale pentru sezonul viitor. "E gata sa joace, a lucrat foarte bine la antrenamente, pregatindu-se cu aceeasi daruire ca si colegii sai. Perioada de pregatire din vara va fi insa fundamentala pentru a-l putea vedea din nou in forma sa de varf, in sozonul viitor", a spus Capello inaintea jocului de ieri dupa-amiaza.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.