Patronul giulestenilor asteapta o discutie cu Fathi Taher pentru deblocarea crizei grave de la club, dar asigura ca echipa nu va ajunge ciuca batailor

Starea de incertitudine din Giulesti pare sa fie fara sfarsit, pentru ca George Copos, patronul clubului, refuza sa vorbeasca in termeni concreti despre iesirea din impas.

Ieri, giulestenii aveau termen limita pentru a-i plati antrenorului demisionar Jose Peseiro salariile restante, in caz contrar acesta amenintand cu un memoriu la FIFA, dar Copos a refuzat sa vorbeasca despre acest subiect. In tot acest timp, echipa s-a reunit si se pregateste cu un translator si cu un maseur.

In ciuda problemelor, George Copos da asigurari ca Rapid nu se va duce la vale, desi nu pare dispus nici sa redeschida robinetul finantarii, macar pentru plata datoriilor clubului si pentru cheltuieli curente, fie ele si drastic diminuate. "Situatia de acum de la Rapid este asemanatoare cu cea din '92-'93, cand am preluat eu clubul. Diferenta este ca eu am luat echipa de la retrogradare.

Atunci Rapidul era pe penultimul loc al clasamentului. Dar acum nu se va mai intampla asa ceva. Chiar daca este criza, Rapid nu va ajunge la retrogradare", a spus Copos. Acesta a explicat cum vede el iesirea din impas, adica nimic nou. "Am vorbit aseara cu domnul Taher.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.