Autoritatile din Franta au anuntat ca noua suporteri au fost incarcerati in urma incidentelor stradale care s-au petrecut in noaptea de sambata spre duminica pe marginea partidei dintre Griondins Bordeaux si Paris Saint-Germain, din etapa a 20-a din Ligue 1, informeaza L'Equipe.

Trei "huligani parizieni" au fost condamnati la o luna de inchisoare, in timp ce alte cinci persoane, din care un suporter al lui Bordeaux, vor petrece 15 zile in spatele gratilor, informeaza NewsIn.

Pe langa pedeapsa initiala, tribunalul din Bordeaux a hotarat ca trei dintre inclupati sa mai primeasca inca cinci luni de inchisoare, in timp ce restul de sase au fost sanctionati cu cinci luni si jumatate.

Cei noua suporteri au fost condamnati pentru violente impotriva fortelor care asigurau ordinea publica.

Girondins Bordeaux a invins duminica pe teren propriu pe PSG, scor 4-0, si a urcat pe locul doi in clasamentul din Ligue 1, la un punct in spatele liderului Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.