Selectionata feminina de baschet a Romaniei va incepe astazi returul miniturneului pentru evitarea retrogradarii din Divizia A, competitie la care participa alaturi de Bosnia Hertegovina, Finlanda si Marea Britanie.
In primul meci, baschetbalistele noastre le vor intalni, la Otopeni, pe bosniace, elevele lui George Mandache pornind din pozitia de favorite dupa succesul din tur (101-66). De altfel, dupa primele trei meciuri, toate castigate, Romania se afla in fruntea clasamentului cu 6 puncte, urmata de Marea Britanie (5) si Finlanda (4), in timp ce Bosnia, fara nici o victorie, se afla pe ultima pozitie.

"Vrem sa demonstram ca locul nostru in baschetul continental nu este in barajul pentru evitarea retrogradarii, motiv pentru care am vrea sa incheiem neinvinse aceasta campanie", a spus Carmen Tocala, presedintele FR de Baschet.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.