Criza economica este resimtita din plin in Ghencea.
Gigi Becali a hotarat sa cumpere un atacant la insistentele lui Marius Lacatus, dar pentru ca, din cauza caderii pietei imobiliare, averea lui s-a diminuat considerabil, a apelat din nou la prietenul Olaroiu pentru un imprumut.

Pana acum, Oli a creditat Steaua cu aproape 4 milioane de euro. Becali spera ca pana in vara preturile terenurilor sa revina la cota de la inceputul anului trecut pentru a-si putea plati datoria. Altfel, datoria se va transforma in actiuni, asa cum isi doreste fostul antrenor al Stelei. Pachetul majoritar poate fi preluat cu 10 milioane de euro.

Criza financiara globala nu ii afecteaza foarte tare pe arabi. Seicii sunt din ce in ce mai bogati, astfel ca antrenorii si jucatorii care activeaza in fotbalul de acolo sunt platiti regeste. Cosmin Olaroiu a strans, pana acum, destui bani cat sa isi ajute prietenul Gigi Becali cand acesta este la stramtoare.

Pentru ca, in Romania, preturile terenurilor au scazut sub jumatate, Becali a pierdut rapid titulatura de “cel mai bogat roman”.

Acum finantatorul Stelei se vede in imposibilitatea de a mentine echipa la cel mai inalt nivel si apeleaza la “petro-dolarii” lui Olaroiu. Pana acum, tehnicianul lui Al Hilal a creditat clubul din Ghencea cu aproximativ patru milioane de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.