Fostul fotbalist international s-a vindecat dupa ce s-a operat de una dintre cele mai grave boli. Cristian Dulca, fost jucator international, a avut de trecut un mare hop al vietii sale. A avut cancer la testicule, dar a invins boala.
In luna septembrie a anului 2008, Cristi Dulca (36 de ani), care este in prezent antrenor secund la FC Vaslui, a trecut prin momente foarte grele: i s-a depistat un cancer testicular.

Fostul international ne-a povestit cum au decurs evenimentele. "M-am dus acasa la Cluj si aveam o jena la unul dintre testicule, care se intarise, si aveam dureri.

Am fost la un ecograf, unde mi s-a spus ca am o tumoare canceroasa. Imediat m-am decis sa ma consulte un medic chirurg, profesorul Mihai Lucan, care a hotarat sa ma opereze de urgenta. De-a lungul carierei de fotbalist am primit mai multe lovituri in acea zona si astfel s-a format acea tumoare”, ne-a relatat Cristi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.