Desi se antreneaza incepand de joi cu lotul echipei Dinamo, in jurul lui Mihaita Plesan continua sa persiste misterul. In timp ce conducatorii lui Dinamo si jucatorul neaga semnarea contractului, zvonurile spun ca Plesan ar fi semnat deja cu gruparea din Soseaua Stefan cel Mare pentru o perioada de trei ani. Intrebat daca jucatorul oltean a semnat sau nu cu Dinamo, vicepresedintele Netoiu a declarat: "Pana la finalul campionatului, Plesan si Moti se vor antrena cu Dinamo.

Din vara vom vedea daca va semna cu noi sau va pleca in strainatate". Cat priveste suma de transfer, Gigi Netoiu a marturisit ca aceasta nu este o problema pentru "caini": "Dinamo este dispus sa ofere chiar si trei milioane de dolari", dupa cum se stie, aceasta fiind suma ceruta de impresarul jucatorului. Impresarii jucatorului oltean sustin ca acesta va hotari viitoarea destinatie abia dupa terminarea campionatului, adaugand ca Plesan are numeroase oferte de a juca in strainatate. In acest moment, cea mai buna oferta este cea a clubului Panathinaikos. Dupa cum este stiut, Mihaita Plesan a devenit jucator liber de contract dupa ce clubul Universitatea Craiova a decis saptamana trecuta sa rezilieze contractele mai multor jucatori.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.