Sport 9 Ianuarie 2009 15:22
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca in perspectiva returului se va baza pe lotul actual de jucatori, mai ales ca problemele financiare ale clubului nu au permis achizitionarea unor fotbalisti de valoare care sa aiba salarii ce ar fi putut sa fie suportate de club

"Din pacate, poate si din cauza problemelor financiare si a faptului ca nu putem aduce la echipa jucatori asa cum ne dorim noi sau conducerea, ma refer la fotbalisti de valoare care sa vina pe salarii nu foarte mari, care sa joace pana-n vara cu drept de prelungire, ne vom baza pe ce avem in curtea noastra. Decat sa luam jucatori asa de dragul de a lua, mai bine mergem la treaba cu ce avem", a spus Marius Lacatus.
Intrebat care este termenul limita la care se poate realiza un transfer la Steaua, Marius Lacatus a spus: "De azi incepand ma concentrez pe ce am la dispozitie. Daca va aparea vreodata ceva, vreo minune din cer, vom face transferul. Incercam sa scoatem maximum din fiecare jucator".

Tehnicianul s-a referit si la mai multe declaratii ale unor oameni de fotbal care declarasera ca Steaua are la dispozitie un "super lot" de fotbalisti: "Asa este, avem un super lot de fotbalisti, dar intotdeauna este loc de mai bine. Lotul se poate completa, avem unele posturi pe care, deocamdata, nu avem dubluri foarte bine asezate, dar in rest este un lot valoros. Stiu ca aceasta declaratie ma obliga sa castig campionatul, dar nu mi-e frica, eu sunt optimist".

Lacatus a comentat si decizia includerii lui Rada si Neaga in lotul care va face pregatirea de iarna cu prima echipa, desi fotbalistii fusesera declarati transferabili de conducerea clubului: "Daca au fost probleme legate de cei doi jucatori sau daca sunt, sau daca se vor ivi probleme, vom vedea. Sunt probleme care ma depasesc si pe care nu le pot rezolva eu. Din cate am inteles eu, unul dintre ei si-a manifestat dorinta sa joace in alta parte, sa devina liber de contract, acum vom vedea. Imi asum raspunderea pentru amandoi ca si pentru restul lotului".

Elevii lui Marius Lacatus se vor antrena in doua locuri diferite in aceasta iarna, Oliva Nova din Spania si Antalya, intre 12-23 ianuarie, respectiv 31 ianuarie-12 februarie. Steaua va disputa un meci cu FC Zurich in Spania, dar si cu echipe precum Aalborg si FC Moscova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.