Sport 8 Ianuarie 2009 22:59
Antrenorul lui Poli Iasi a anuntat ca nu se prezinta la reunirea echipei daca nu se rezolva problemele financiare grave ale clubului.

Tehnicianul solicita sa fie achitate toate restantele catre fotbalisti si sa se asigure 700.000 de euro, necesari pentru terminarea campionatului.

"Daca nu se rezolva problema financiara, nu mai vin la Poli Iasi! Sper ca, dupa sedinta Consiliului de Administratie, care ar trebui sa aiba loc in aceasta saptamana, sa se rezolve problema banilor si sa ne apucam de treaba. Vreau sa se achite toate datoriile si sa se asigure 700.000 de euro pentru a putea incepe pregatirile.

Daca nu, asta e, stau pe tusa pana la finalul campionatului. M-am saturat sa tot lucrez cu oameni nemultumiti. Ce vina am eu?! De ce sa-mi distrug eu sanatatea? Eu am spus de atatea ori ca se va intra in criza, dar nimeni nu m-a bagat in seama", a spus Popa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.