Sport 8 Ianuarie 2009 22:48
Antrenorul Universitatii, Nicolo Napoli, a anuntat ca gruparea din Banie va incheia cantonamentul de la Coverciano (Italia) cu un joc amical impotriva Fiorentinei.

Va fi cel de-al patrulea meci de verificare din Italia pentru juveti, care vor avea posibilitatea sa infrunte una dintre echipele de top din Il Calcio, la care evolueaza si capitanul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu.

“As fi dorit sa jucam cu Juventus, dar distanta prea mare dintre Torino si Coverciano ne-a impiedicat. Am aranjat insa un joc cu Fiorentina fiind destul de aproape.

Este o formatie de top si prinde bine tinerilor nostri jucatori, chiar daca este doar un joc amical”, a spus Napoli. Universitatea va sta zece zile in cantonament in Italia (2-12 februarie) si va mai intalni o formatie de liga inferioara din Peninsula, una de serie B si o formatie din Danemarca (Liga I).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.