Sport 7 Ianuarie 2009 23:23
Cehul si-a reziliat ieri contractul cu Poli si va definitiva negocierile cu detinatoarea titlului. Regulamentele FRF il impiedica sa se ocupe nemijlocit de noua lui echipa, cea mai plauzibila incadrare a lui fiind cea de consilier tehnic.

Marian Iancu a anticipat corect ca despartirea de Dusan Uhrin este iminenta, dar a gresit numele echipei care trata cu cehul: nu este Steaua, ci CFR Cluj.

Fostul antrenor al lui Poli este la un pas de a semna un nou contract in Liga I, dar pana la vara el si noul lui club trebuie sa gaseasca o formula care sa pacaleasca FRF.

Conform reglementarilor federale, un antrenor care a avut contract cu o echipa din Liga I nu mai poate pregati o a doua in acelasi esalon pe parcursul aceluiasi sezon.

Astfel, pe banca lui CFR va trebui pus "paravan" un antrenor cu licenta Pro care sa pregateasca echipa dupa indicatiile lui Uhrin.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.