Sport 7 Ianuarie 2009 22:46
Situatia continua sa ramana tulbure la Federatia Romana de Tenis.

Conform statului, in aceasta saptamana urma sa aiba loc o noua Adunare Generala Extraordinara pentru a fi ales presedintele tenisului romanesc.

Totusi, Dumitru Haradau a stabilit data alegerilor pentru 23 februarie, comunicand pe site-ul federatiei si ordinea de zi: bilanturile pe 2008 si 2009, raportul asupra indeplinirii obiectivelor in mandatul 2005-2009, alegerea conducerii FRT pentru mandatul 2009-2012.

"Tinand cont de prevederile statutului, in cazul in care mai sunt si alte candidaturi, acestea trebuie sa respecte aceleasi prevederi legale de CV, programe si termene de inscriere”, se arata in comunicatul privind Adunarea Generala. Conform articolului 30, aliniatul 3 din statut, in cazul lipsei de cvorum, se va convoca o noua Adunare Generala "in termen de 30 de zile, in care hotararile se vor lua cu jumatate plus unu din numarul membrilor afiliati cu drept de vot”.

Asadar, termenul maxim era 10 ianuarie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.