Sport 6 Ianuarie 2009 16:36
Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis vor avea loc pe 23 februarie, s-a stabilit in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a FRT, a declarat, marti, pentru NewsIn, fostul presedinte al ANS, Octavian Belu.

Vineri vor fi trimise in tara si convocarile pentru alegeri. Pana la o data limita pe care o va stabili forul se vor putea depune candidaturi.

Prima runda a alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis a avut loc pe 10 decembrie, dar din lipsa de cvorum nu s-a putut vota. La presedintia Federatiei Romane de Tenis candideaza actualul presedinte interimar, Dumitru Haradau, Florin Segarceanu si Ruxandra Dragomir. De asemenea, si fostul presedinte al FRT, Ilie Nastase, si-a manifestat dorinta de a candida.

La jumatatea lunii februarie, presedintele ales al Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, si-a dat demisia din functie. Ulterior presedinte interimar al FRT a devenit Dumitru Haradau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.