Sport 7 Ianuarie 2009 15:29
Mijlocasul brazilian Juninho Pernanbucano, care evolueaza la Olympique Lyon din 2001, a declarat ca si-a propus sa mai marcheze "macar" 6 goluri pentru septupla campioana a Frantei, deoarece este constient ca se apropie de finalul carierei sale sportive.

"Stiu ca nu voi mai juca multa vreme pentru echipa mea de club si incep sa ma gandesc mai mult la viitorul familiei mele. Trebuie sa fiu pregatit mental pentru ca in curand nu voi mai fi pe terenul de joc", a afirmat fostul international brazilian in varsta de 34 de ani, potrivit NewsIn.

Juninho a mai spus ca si-a propus sa ajunga la 100 de reusite in tricoul lui Lyon: "Cand am vazut reactia tribunei la cel de-al 100-lea gol al lui Steven Gerrrd pentru Liverpool, mi-a zis ca ar fi ceva foarte placut sa ating si eu o asemenea performanta. In acest sezon eu am evoluat mai putin, dar echipa a obtinut rezultate bune".

Mijlocasul sud-american, care a marcat 94 de goluri, dintre care 40 din lovituri libere, pentru Olympique Lyon, mai are contract cu liderul la zi din Ligue 1 pana in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.