Sport 7 Ianuarie 2009 14:28
Federatia Romana de Fotbal a decis ca partida amicala dintre reprezentativa antrenata de Victor Piturca si nationala Croatiei sa se dispute la data de 11 februarie, pe stadionul Steaua.

Ora ultimului amical inaintea meciului cu Serbia din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 nu a fost inca stabilita, ea urmand sa fie anuntata ulterior, informeaza NewsIn.

In 2009, nationala Romaniei va disputa 7 meciuri in cadrul Grupei a 7-a din preliminariile pentru turneul final din Africa de Sud, dupa cum urmeaza: cu Serbia (acasa, 28 martie), cu Austria (deplasare, 1 aprilie), cu Lituania (deplasare, 6 iunie), cu Franta (deplasare, 5 septembrie), cu Austria (acasa, 9 septembrie), cu Serbia (deplasare, 10 octombrie) si cu Insulele Feroe (acasa, 14 octombrie). In cazul in care nationala va trebui sa joace barajul pentru CM din 2010, partidele se vor disputa pe datele de 14 si 18 noiembrie.

In afara acestor partide, tricolorii vor mai juca un meci amical cu Croatia, pe 11 februarie, si unul pe data de 12 august, adversarul, locul si data urmand sa fie stabilite ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.