Sport 7 Ianuarie 2009 14:16
Vicecampioana Romaniei este interesata de transferul fundasului stanga brazilian in varsta de 18 ani, Alex Sandro, care activeaza la Atletico Paranaense, informeaza presa braziliana

Sandro a jucat un singur meci oficial pentru echipa sa pana acum. Are 1,77 metri inaltime si 75 de kg si va implini 18 ani in aceasta luna, scrie NewsIn.

Presa braziliana mai noteaza ca Steaua intentioneaza sa achizitioneze un fundas stanga, iar pe lista sa se afla doar fotbalisti brazilieni: Jadilson (de la Sao Paulo, in ultimul sezon a evoluat sub forma de imprumut la Cruzeiro), Leilton (Krilia Sovietov), Lino (FC Porto) si Ronny (Sporting Lisabona).

Ros-albastrii au nevoie de un fundas stanga, deoarece pe acest post il au doar pe Petre Marin (35 de ani), in timp ce Ifeanyi Emeghara s-a accidentat la scurt timp de la transferul de la Politehnica Timisoara, in urma cu un an si jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.