Internationalul Viorel Moldovan a confirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va ramane la Poli Timisoara, cel putin pentru un sezon. Antrenorul Cosmin Olaroiu a dezvaluit ca, pentru anul urmator, pe Bega se pregateste o noua campanie furibunda de transferari.

"N-a fost usor sa iau o decizie. Impreuna cu Oli, vreau sa particip la acest proiect ambitios de a construi o echipa competitiva care sa se bata in sezonul urmator pentru titlu", a declarat Moldovan. Atacantul a precizat si motivele hotararii pe care a luat-o: "Imi place mentalitatea de aici. Nu sunt mercenar. Raman alaturi de Oli, de Toni, sa construim ceva pentru fotbalul romanesc. Stiu ca nu va fi usor, dar sper sa reusim".

SFAT

Viorel Moldovan ii sfatuieste si pe alti jucatori romani din strainatate sa se intoarca acasa. "As dori ca si alti fotbalisti care au activat sau activeaza in strainatate si sunt in momente mai putin bune sa revina in tara, pentru ca fotbalul romanesc are nevoie de o mentalitate noua", a precizat Moldovan. Atacantul lui Poli spera sa se refaca si sa poata juca in ultima etapa, in meciul cu Steaua.

Referitor la Walter Zenga, Olaroiu a confirmat discutiile cu italianul despre venirea la Timisoara. "Am discutat cu el. Mi-a spus ca singura echipa la care ar lucra in Romania este Poli. M-a rugat sa-l las acum sa faca o pauza, mai ales ca s-a casatorit. Incercam sa consolidam acest club cu profesionisti, cu oameni de valoare. Depinde numai de el daca vine sau nu dupa meciul cu Steaua. Probabil insa ca va sosi abia dupa pauza competitionala", a spus Olaroiu.

PLANURI

Referitor la transferurile ce vor fi efectuate de Poli in vara, tehnicianul a precizat: "Multi jucatori vor la Poli, chiar si de la Steaua, Dinamo sau Rapid. Veti fi placut surprinsi! Toata lumea trebuie sa inteleaga ca Poli nu mai este ce a fost. Va fi un club puternic, care trebuie respectat. Indiferent de ce se speculeaza, noi nu avem nevoie de banii nimanui. Jucatorii sunt platiti bine si la zi".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.