Sport 6 Ianuarie 2009 00:11
Dinamo cumpara doar daca vinde in strainatate, Copos si Becali nu mai investesc la Rapid si Steaua, iar in ligile inferioare jucatorii demisioneaza in bloc.

Copos a anuntat ca nu va mai baga nici un ban la Rapid, Gigi Becali se va implica tot mai putin la Steaua, iar Borcea anunta ca o eventuala achizitie la Dinamo se va face doar in functie de vanzarea altor jucatori. Incipienta la cluburile din Liga lui Mitica, criza musca insa adanc in esaloanele inferioare.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, ca gruparea pe care o conduce va fi interesata sa transfere un fotbalist doar in momentul in care unul dintre jucatorii antrenati de Mircea Rednic va pleca la o alta echipa. "Am stabilit lotul si pregatirea.

Totul este conform planului. Nu pleaca nimeni si nu vine. A venit Claudiu Niculescu. Se pare ca nu ne vom putea baza pe Bratu pentru doua-trei luni si atunci a venit Claudiu Niculescu. Cel mai mare transfer al nostru din aceasta iarna este revenirea lui Ianis Zicu. Interesul pentru Karamian nu este real. Am spus ca nu ne intereseaza nici un jucator, decat in momentul in care va pleca cineva“, a spus Borcea dupa intalnirea avuta cu antrenorul Mircea Rednic la sediul clubului.

Oficialul dinamovist a adaugat ca Dinamo Moscova nu s-a aratat dispusa sa plateasca 3 milioane de euro pentru Ropotan, infirmand si ofertele pentru Lobont.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.