Sport 6 Ianuarie 2009 23:44
Tehnicianul portughez Jose Peseiro a aterizat, luni dupa-amiaza, pe aeroportul Henri Coanda, cu o cursa de Munchen, si in urmatoarele zile isi va inceta cel mai probabil colaborarea cu Rapid, formatie pe care a pregatit-o in turul campionatului.

Peseiro a refuzat sa discute cu presa si sa ofere detalii despre despartirea de Rapid, insa se va intalni in urmatoarea perioada cu oficialii de la Rapid pentru a-si rezilia contractul.

Lusitanul a negociat in ultimele trei saptamani cu oficialii clubului rezilierea intelegerii, insa cele doua parti nu s-au inteles pana acum din cauza pretentiilor financiare ale tehnicianului.

Potrivit declaratiilor directorului general al Rapidului, Grigore Sichitiu, in cele din urma s-a ajuns la un acord pentru incetarea colaborarii, care era valabila pana in 2010, iar Peseiro a venit in Romania doar pentru a oficializa despartirea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.