Sport 6 Ianuarie 2009 13:50
Conducerea clubului Manchester City l-a reconfirmat pe Mark Highes in functia de antrenor si sustine ca in aceasta saptamana va plati peste 30 de milioane de lire sterline pentru transferuri de jucatori, informeaza NewsIN

Cea mai bogata formatie din Premier League a fost eliminata din Cupa Angliei de Nottingham Forest, iar principalele tinte ale gruparii sunt Scott Parker si Roque Santa Cruz, de la Blackburn. In privinta transferului fotbalistului de la West Ham, cotat la 12 milioane de lire sterline, cele doua cluburi au negociat si noaptea trecuta. In cazul in care transferul se va realiza, Manchester City va ajunge la suma de 100 de milioane de lire sterline investite in transferuri in ultimele 7 luni.

Oficialii lui West Ham au anuntat insa luni ca Scott Parker nu este de vanzare, chiar daca el este jucatorul cu cel mai mare salariu, iar formatia se confrunta cu mari probleme financiare.

Pentru Santa Cruz s-a facut o oferta de 18 milioane de lire, iar in tranzactie este inclus si Tal Ben Haim, iar internationalul israelian poate ajunge sa fie pregatit de fostul sau antrenor de pe vremea cand evolua la Bolton, Sam Allardyce. Primul jucator transferat in acest an a fost Wayne Bridge, pentru care s-a platit 12 milioane de lire sterline. Alti fotbalisti care se afla in atentia formatiei din Manchester sunt Craig Bellamy, Jermain Defoe, Kolo Toure si Shay Given.

"Mark este cel care construieste clubul, iar noi incercam sa-l ajutam si sa vedem daca anumite lucruri nu decurg asa cum ne dorim. Trebuie sa trecem de aceasta prima perioada de transferuri, dupa care totul se va stabiliza. Suntem siguri ca alaturi de el putem obtine succesul pe care il dorim", a afirmat directorul executiv al clubului, Garry Cook, care a infirmat ca postul tehnicianului este in pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.