Sport 5 Ianuarie 2009 01:09
Danezul are un palmares impresionant: 52 victorii, dintre care 37 prin KO, si doua infrangeri.

Detinatorul centurii mondiale la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pugilistul roman Lucian Bute este foarte aproape de a perfecta un meci in care sa isi apere titlul in fata danezului Mads Larsen, in februarie sau martie. Potrivit presei din Danemarca, citata de site-ul boxingscene.com, pana in prezent nu a fost semnat nici un document intre cele doua parti, dar se pare ca in acest moment principalul obstacol in calea perfectarii meciului ar fi Larsen, care ar dori o bursa mai mare.

Directorul Sauerland Event, Chris Meyer, a anuntat ca Bute a acceptat sa boxeze cu Larsen, iar semnarea unui contract poate fi o chestiune de ore. Boxingscene.com explica de ce:

"Meyer spune ca timpul pentru intelegere aproape a expirat. Unul dintre aspectele care ar face necesara grabirea discutiilor ar putea fi faptul ca la 6 ianuarie va avea loc licitatia pentru un meci eliminatoriu intre Librado Andrade si un alt pugilist al Sauerland, ucraineanul Vitali Tsipko, tot la versiunea IBF.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.