Sport 5 Ianuarie 2009 00:24
Nationala feminina de baschet a Romaniei a trecut duminica, in deplasare, de reprezentativa Bosniei Hertegovina cu scorul de 101-66, in primul meci din cadrul barajului pentru ramanerea in Divizia A europeana, informeaza site-ul competitiei.

In cealalta partida din cadrul grupei in care joaca tricolorele, Anglia a trecut de Finlanda, in deplasare, scor 91-63, iar in urma acestor rezultate Romania si Anglia ocupa primele doua locuri ale Grupei A, cu cate doua puncte, urmate de Finlanda si Bosnia.

Dupa ce Romania a ratat participarea in faza calificarilor pentru Campionatul European din 2009, tricolorele trebuie sa joace acum barajul pentru evitarea retrogradarii in grupa a doua valorica din Europa.

Nationala mai are de jucat 5 meciuri, iar urmatorul este programat pe 7 ianuarie impotriva Finlandei la Targoviste. Pentru a ramane in Divizia A europeana, Romania trebuie sa se claseze pe primele doua locuri ale grupei din care face parte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.