Presedintele executiv al gruparii din Copou a declarat ca nu s-au platit inca datoriile clubului, in valoare de 1,2 milioane de euro, iar ianuarie este luna decisiva pentru viitorul echipei.
"La sfarsitul turului de cam­pionat, actionarii ne-au promis ca vor face tot posibilul sa achite datoriile pana la sfarsitul anului. Cu parere de rau trebuie sa spun ca nu am facut progrese semnificative", sustine Sorin Boca .

"E clar ca avem datorii mari fata de jucatori, fata de angajatii clubului si fata de terti, dar deocamdata nu putem face nimic. Poate in ianuarie ne vom achita datoriile.

Atunci va avea loc o sedinta a Consiliului de Administratie in care se va decide viitorul Politehnicii Iasi", a adaugat Boca. Unul dintre antrenorii de la Centrul de copii si juniori ai clubului a spus ieri, sub protectia anonimatului, ca se gandeste sa plece de la Politehnica:

"Am inteles ca au venit ceva bani de la LPF din drepturile de televizare si am crezut ca o sa ne dea si noua o parte din bani pentru a putea face sarbato­rile asa cum se cuvine.

Se pare ca m-am inselat, la fel ca si ceilalti colegi ai mei. Respectul conducerii clubului fata de noi vad ca este egal cu zero si, in aceste conditii, ma gandesc, impreuna cu alti colegi, sa ne gasim alte locuri de munca".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.