Patronul Vasluiului sustine ca echipa care primeste bani pentru a castiga un meci va uita sa joace corect cu formatia care a motivat-o financiar.

Majoritatea oficialilor din fotbal l-au aparat mai mult sau mai putin pe Gigi Becali in cazul "Valiza".

Pana si rivalii de la Dinamo, prin vocile lui risti Borcea si Vasile Turcu, i-au gasit circumstante atenuante patronului de la Steaua. Adrian Porumboiu nu este insa de accord cu astfel de practice, pe care le comparea cu prostitutia.

"Nu sunt deloc de acord cu aceste premieri. Este un fel de prostitutie, pentru ca peste cateva etape echipa care a primit bani joaca impotriva celor care i-au platit. Nu stiu ce club serios ar accepta sa primeasca asemenea recompensa", a spus Porumboiu la SportTotal FM.

Fostul manager al Stelei, Adrian Ilie, sustine, pe de alta parte, ca scandalul “Valiza” demonstreaza ca echipa din Ghencea a evoluat doar pe teren in returul campionatului trecut:

"Daca Steaua a fost bagata in acest scandal, ar trebui bagata toata lumea.

Poate unele din acele stenograme nici nu sunt adevarate. Tot ce stiu este ca Steaua a jucat returul sezonului trecut doar pe teren", a spus Ilie la GSPTV, care a adaugat ca nu are nimic impotriva premierilor echipelor pentru a juca numai pe teren:

"Daca vrem meciuri corecte, trebuie sa acceptam si astfel de premieri. In campionatele puternice, pe final de sezon, atunci cand nu mai exista miza, unele echipe introduc formatiile secunde".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.