Conducerea echipei de baschet masculin Gaz Metan Medias a decis sa renunte la serviciile tehnicianului Mladen Jojic, dar si la ale unor jucatori, principalul motiv fiind lipsa rezultatelor, dupa cum a declarat marti, pentru NewsIn, presedintele Consiliului Director, Corin Cindrea

Cei patru jucatori la care clubul din Medias a decis sa renunte sunt Ongjen Samardzija, Marko Dimitrijevic, Nikola Glisovic si Zeliko Bubanja.

"Am avut o sedinta de analiza in care am decis sa luam aceste masuri, pentru ca rezultatele nu au fost in concordanta cu pretentiile noastre si nici nu cred ca Mladen Jojic putea sa faca mai mult", a declarat Corin Cindrea, care a adaugat ca formatia va avea un nou antrenor pana pe 5 ianuarie, la reunirea jucatorilor: " Suntem in discutii si cred ca pana echipa revine din vacanta vom aduce pe cineva. De asemenea, ii vom inlocui si pe jucatorii la care am renuntat, pentru ca vrem sa intarim lotul".

Mladen Jojic a fost adus la Gaz Metan Medias in vara acestui an, iar in turul campionatului echipa a avut 7 victorii si 7 infrangeri si se afla in acest moment pe locul 9 in clasament. De asemenea, Gaz Metan a fost eliminata din Cupa Romaniei.

Altfel, o alta hotarare a Consiliului Director al Clubului Sportiv Gaz Metan Medias este desfiintarea postului de director sportiv la sectiile de fotbal si baschet, care au fost ocupate de catre Marius Baciu, respectiv Octavian Serban, dar Cindrea a precizat ca cei doi vor ramane la club.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.